Proponujemy zestawy cateringowe podczas ognisk - smacznie i tradycyjnie.
Poniżej przykładowe warianty MENU.
ZESTAW SWOJSKI
- chleb wiejski z domowym smalcem
- zbójnicki bigos
- kiełbasa do samodzielnego pieczenia
- ogórki kiszone
- ketchup, musztarda
- pieczywo
- herbata z cytryną
ZESTAW BIESIADNY
- chleb wiejski z domowym smalcem
- oscypek z grilla z żurawiną
- żurek bacowski z wędzoną kiełbasą
- kiełbasa do samodzielnego pieczenia
- kaszanka, karczek z grilla opalanego drewnem
- ziemniaki w łupinie z sosem czosnkowym i bryndzą
- ogórki kiszone
- surówka
- ketchup, musztarda
- herbata z cytryną, kawa,
ZESTAW HARNASIA
- chleb wiejski z domowym smalcem
- oscypek z grilla z żurawiną
- kwaśnica na żeberku wieprzowym
- kiełbasa do samodzielnego pieczenia
- kaszanka, boczek karczek i pierś z kurczaka z grilla opalanego drewnem
- ziemniaki pieczone z sosem czosnkowym
- ogórki kiszone
- surówka
- ketchup, musztarda
- na przekąskę deska serów regionalnych
- deska swojskich ciast
- herbata z cytryną, kawa, woda gazowana i niegazowana serwowana w dzbanach